Környezettudatos többlet+érték

Környezetvédelem

Környezettudatos tervezés

Fenntartható, erőforrás-takarékos és intelligens energiamegoldások az éghajlatbarát jövőért: Csak az építhet a jövő számára, aki szociálisan, környezettudatosan és gazdaságosan gondolkodik.

Tisztában vagyunk a városépítés jövőjével, azon dolgozunk, hogy az emberiségnek, a természetnek és az üzletnek közös jövője lehessen. Következetesen támaszkodunk a megújuló energiákra, és az új épületeket a klímavédelmi kezdeményezések szerint tanusíttatjuk. Építési szabványaink már megfelelnek az EU Taxonómia szabályozásának, amely meghatározza a fenntarthatóság kritériumait.

Fenntarthatóan gondolkodunk. Energetikai tervezőinkkel és neves partnereinkkel együtt, kimagasló teljesítőképességű és jövőorientált épületeket fejlesztünk a különböző technológiák intelligens, rendkívüli hatékonyságú energiarendszerré történő kombinálásával:

 • Geotermikus energia (földhő)
 • Szerkezeti elemek aktiválása
 • Napelem áramtermelő rendszerek
 • Szélenergia (a csúcsterhelések kompenzálására)
 • E-Mobilitás
 • Zöld tető
 • Energiatárolás
 • Esővízgyűjtés a zöldterületek számára

Új mércét állítunk fel a városfejlesztés terén. Reméljük, hogy minél többeket inspirálunk hasonlóan innovatív építkezésre.

Életminőség

Élhetőre építeni

Célunk az életminőség paramétereinek megértése, hiszen a lakhatás nem csupán egy alapvető szükséglet, hanem egy minőségi életvitel előfeltétele.

A jólét az otthonom. Aki házat épít, annak pontosan ismernie kell a leendő lakók igényeit. Folyamatosan új kritériumokat és megközelítéseket kell mérlegelnünk, tesztelnünk és igazolnunk. Mindenesetre az éghajlatbarát építés és a megfizethető lakhatás nem jelent ellentmondást, hiszen jobb életminőséget biztosítunk alacsonyabb energiaköltségek mellett.

A legjobb kivitelezési minőség, az ízléses berendezés és az időtlenül modern építészet összetéveszthetetlen jellemzői projektjeinknek. Lakásaink maximális funkcionalitást, optimalizált szobabeosztást és vonzó, élhető tereket kínálnak. Kiváló minőségű életteret hozunk létre a legjobb helyszíneken.

 • Kényelmesebb élet az épületszerkezetek aktiválásával 
  A fűtés és hűtés teljes mértékben fosszilis energia nélkül történik, így egész évben kellemes klímát élvezhet.
 • Egészségesebb életvitel  
  Az állandó belső hőmérsékletnek (20-25°C) köszönhetően egész évben nyugodtan alhat.
 • Éljen kényelmesebben 
  A mennyezet segítségével létrehozott szabályozott sugárzó hő természetes, huzatmentes beltéri klímát biztosít.
 • Éljen olcsóbban 
  A mennyezetbe integrált hűtőrendszer alacsony energiafogyasztás mellett, hatékony hűtési teljesítményt ér el. Ez költségmegtakarítást eredményez és optimalizálja az üzemeltetési költségeket.
Gazdaságosság

Jövőképes
növekedés

Fenntarthatóan építünk.

Értékek generációk számára. Aki életteret teremt, annak az embert kell a középpontba helyeznie. Az egyedi igényeket felelősségteljesen, partnerségben és megbízhatóan oldjuk meg. Csak így válhat egy otthon közép- és hosszútávú, nagy növekedési potenciállal rendelkező befektetéssé. A jövőbiztos ingatlanok fejlesztésével, tervezésével és építésével, mércét állítunk az elkövetkező generációk számára.

Zöld épületek. Az éghajlati kihívások új építési szabványokat igényelnek - a jövőálló épületek iránti igény az elkövetkező években hatalmas mértékben fog növekedni, ami tovább növeli ingatlanjaink értékét és versenyelőnyt garantál.

Már ma is lehetséges olyan gazdaságos épületeket építeni, amelyek egyáltalán nem használnak fosszilis energiát, és működésük során is nagyrészt klímasemlegesek.

 • Tartós, alacsony karbantartási igényű technológiák 
  A tartósan alacsony üzemeltetési költségek javítják a tervezési biztonságot és a hosszútávú bérlői hűség alapját képezik.
 • Energiahatékonyság, ökológiai érték és a kivitelezés minősége 
  A fenntarthatóság alacsonyabb életciklusköltségeket eredményez.
 • Fosszilis energiaforrásoktól mentes légkondicionálás és erőforrástakarékos építési módszerek 
  Vonzó és jövőbiztos termékeket hozunk a piacra.
 • Hosszútávú, értékmegőrző beruházások 
  A fenntarthatóság a tőkebefektetéseket egy új szintre emeli.
Move up