Építsünk a legújabb trendek szerint

Lakhatóság. Értékek. Jó közérzet.

A SÜBA az ingatlanpiacon több mint 40 éve folytatott sikeres tevékenységével az egyik legkomolyabb múlttal rendelkező és legstabilabb ingatlanfejlesztők közé tartozik Ausztriában és Magyarországon is.

Fő tevékenységünk a belvárosi és zöldövezeti lakások tervezése, építése és értékesítése. Előnyös fekvésű lakásépítési projektjeink magas építési minőségükkel és vonzó építészeti kialakításukkal tűnnek ki.

A magyarországi SÜBA tevékenységét a lakásépítésben szerzett sok éves tapasztalatának felhasználásával az irodai ingatlanokra is kiterjeszti.

Ausztriában SÜBA már régóta nagy hangsúlyt fektet a megújuló energiák hasznosítására. A SÜBA célja Magyarországon is az, hogy az aktuális, valamint a jövőbeli projektjeinél lehetőség szerint lemondjon a fosszilis energiahordozók alkalmazásáról, lépést tartva az osztrák SÜBA-val.

A SÜBA AG egyedüli részvényese a Holding International Investment GmbH.
www.hallmannholding.at
www.sueba.at

> 300
projekt fejlesztése és megvalósítása
> 40
év tapasztalat
> 5.000
új lakás
> € 2,5 milliárd
összvolumen
> 600.000 m2
hasznos alapterület
> 35
aktuális projekt

Tagságok

SÜBA Európa

Értékek

Környezettudatos többlet+érték

Fenntartható, erőforrás-takarékos és intelligens energiamegoldások az éghajlatbarát jövőért: Csak az építhet a jövő számára, aki szociálisan, környezettudatosan és gazdaságosan gondolkodik.

Tervezés. Építés. Növekedés.

SÜBA Hungary Kft.

Riedl Rudolf

ügyvezető igazgató

Manfred Wachtler

Wachtler Manfred

ügyvezető

Fletzberger Heinz

ügyvezető

Márta Julianna

cégvezető

Németh Marietta

ügyvezetői asszisztens

Move up