Építsünk a legújabb trendek szerint

Lakhatóság. Értékek. Jó közérzet.

A SÜBA az ingatlanpiacon több mint 40 éve folytatott sikeres tevékenységével az egyik legkomolyabb múlttal rendelkező és legstabilabb ingatlanfejlesztők közé tartozik Ausztriában és Magyarországon is.

Fő tevékenységünk a belvárosi és zöldövezeti lakások tervezése, építése és értékesítése. Előnyös fekvésű lakásépítési projektjeink magas építési minőségükkel és vonzó építészeti kialakításukkal tűnnek ki.

A magyarországi SÜBA tevékenységét a lakásépítésben szerzett sok éves tapasztalatának felhasználásával az irodai ingatlanokra is kiterjeszti.

Ausztriában SÜBA már régóta nagy hangsúlyt fektet a megújuló energiák hasznosítására. A SÜBA célja Magyarországon is az, hogy az aktuális, valamint a jövőbeli projektjeinél lehetőség szerint lemondjon a fosszilis energiahordozók alkalmazásáról, lépést tartva az osztrák SÜBA-val.

A SÜBA AG egyedüli részvényese a Holding International Investment GmbH.
www.hallmannholding.at
www.sueba.at

> 300
projekt fejlesztése és megvalósítása
> 40
év tapasztalat
> 5.000
új lakás
> € 2 milliárd
összvolumen
> 500.000 m2
hasznos alapterület
> 35
aktuális projekt

Tagságok

SÜBA Európa

Értékek

Környezettudatos többlet+érték

Fenntartható, erőforrás-takarékos és intelligens energiamegoldások az éghajlatbarát jövőért: Csak az építhet a jövő számára, aki szociálisan, környezettudatosan és gazdaságosan gondolkodik.

Tervezés. Építés. Növekedés.

SÜBA Hungary Kft.

Manfred Wachtler

Manfred Wachtler

Ügyvezető

Rudolf Riedl

Rudolf Riedl

Ügyvezető igazgató

Heinz Fletzberger

Ügyvezető

Move up