ESG – Fenntarthatóság mint vezérelv

Az ESG vezérelveink nem csupán válaszok a jelenlegi kihívásokra, hanem egyben határozott elképzelések is a jövőre vonatkozóan.

Egy olyan időszakban, amikor a környezettudatos cselekvésre való felhívás hangosabb, mint valaha, az ESG (környezeti, társadalmi és vállalatirányítási szintű) jelentősége egyre inkább előtérbe kerül.  Nemcsak az épületek környezetvédelmi fenntarthatóságának kihívásaival kell szembenéznünk, hanem azzal a feladattal is, hogy a társadalmi egyenlőséget és a felelős vállalatirányítást beépítsük üzleti gyakorlatunkba.

Szilárdan hiszünk abban, hogy az ESG kulcsfontosságú stratégiai tényező üzleti sikerünk szempontjából, és hozzájárul ahhoz, hogy egy fenntartható jövőt alakítsunk ki magunk és az eljövendő generációk számára.

Environment

E Environment / Környezetvédelem

  • A MEGÚJULÓ ENERGIAFORRÁSOKRA támaszkodunk, és nem használunk fosszilis tüzelőanyagokat.
  • Zöld épületeink átfogó tanúsítványokkal rendelkeznek, és megfelelnek az EU taxonómia szabványainak.
  • A HATÉKONY HŰTÉSRENDSZEREK és a TARTÓS MOBILITÁSI MEGOLDÁSOK projektjeink szerves részét képezik.
  • Elkötelezettek vagyunk a GÁZKIBOCSÁTÁS CSÖKKENTÉSÉBEN minden telephelyünkön.
Social

S Social / Szociális

  • Elkötelezettek vagyunk a munka és a magánélet egyensúlyának előmozdítása mellett, MUNKAVÁLLALÓINKNAK rugalmas munkaidőt és versenyképes jövedelmet kínálunk, valamint támogatjuk az egyéni szakmai fejlődésüket.
  • Az ÜGYFÉLKÖZPONTÚSÁG a legfőbb prioritásunk. Garantáljuk az építkezéseink minőségét, folyamatos ügyfélszolgálatot biztosítunk, és személyesen állunk ügyfeleink rendelkezésére.
  • A TÁRSADALMI ELKÖTELEZETTSÉG központi helyet foglal el vállalati profilunkban.  Büszke tagjai vagyunk a fenntarthatósági kezdeményezéseknek, és szponzorációkon keresztül aktívan támogatjuk az ifjúsági klubokat a sport és a kultúra területén.
Governance

G Governance – Vállalatirányítás

Az átfogó vállalatirányítás számunkra több mint csak egy kifejezés - ez a vállalati kultúránk alapja. Mi az ÁTLÁTHATÓSÁG, a FELELŐSSÉG és a MEGBÍZHATÓ vezetőség mellett tesszük le a voksunkat, mert csak így biztosíthatjuk a hosszútávú vállalati sikereket és értékeket az érdekelt felek és részvényeseink bizalma érdekében.

Tagságok

Move up