Jó otthon lenni.

Élhető lakásmegoldás.
Lakni több, mint alapszükséglet – lakni a jólét előfeltétele. A SÜBA igyekszik valami egészen különleges szinergiát létrehozni, értékes lakóteret a legjobb lakókörnyezetben. Lakásaink a lehető legmagasabb funkcionalitást, átlátható alaprajzi elrendezést, optimalizált helyiség-felosztást és használható, élhető zöldterületeket kínálnak.

Valamennyi SÜBA-projekt szembetűnő jellemzője a legjobb építési minőség, a kitűnő felszereltség és az időtlen modern építészet.

Aranyat érő helyszín.

Értékek generációk számára.
SÜBA többletértéket ad a vevőnek. Aki lakóteret hoz létre, annak az embert kell a középpontba helyeznie. A vevő által megfogalmazott elvárásoknak közösen együttműködve, megbízhatóan és felelősségteljesen felelünk meg. Így válhat egy otthonból akár magas növekedési potenciállal rendelkező közép- és hosszú távú befektetés. Időtálló ingatlanok fejlesztésével, tervezésével és megépítésével a SÜBA mércét állít fel a jövő generációi számára.

Jó közérzetet nyújtó otthon.

Jövőnk számára megteremtett jó közérzet.
SÜBA a jövőbe, előre tekintve építkezik. Célja az életminőséget befolyásoló paraméterek összegyűjtése. Aki házakat épít, annak a lakók igényeinek pontos ismeretével kell rendelkeznie. Újra és újra új kritériumokat, tényezőket kell figyelembe venni, mérlegelni, kipróbálni és bevezetni. A sikerben a múlt is szerepet játszik. SÜBA az ingatlanpiacon több, mint 40 éves kompetenciára és sikerre tekinthet vissza. Az évtizedek alatt megszerzett tapasztalata garantálja a professzionalitást, a biztonságot és az értékállóságot.